hemlosashead

Föreningen Frihamnen som driver Hemlösas Hus i Helsingborg har visionen att alla skall ha ett rum – ett hem. Det finns idag drygt 400 hemlösa helsingborgare. Vi tycker inte det är värdigt en stad som Helsingborg och hoppas på att ni instämmer i detta. Frihamnen arbetar oförtrutet vidare på att vår vision en vacker dag skall kunna förverkligas, men vi klarar det inte själva. Vi ber därför om ditt eller ditt företags stöd för vårt fortsatta arbete för de hemlösa.


logo stödfongen

90 konto
Sponsorer

Våra sponsorer

MarkLoggaMilDefIGUSlogoScandicleanSponsorbildHyrAvDAbcurMaxi

 


IGUS personal med direktör Ralf Kabus i spetsen överlämnade en check till en glad Björn O. Anderberg vid ceremonin uppe på IGUS Nordenkontor, samtidigt som IGUS världsomspännande resa i Sverige och Danmark startade - 30 years of iglidur - on tour.

IGUS


Vid en ceremoni på Hemlösas Hus överlämnade de ansvariga hela överskottet för julens skånska musikafton med Skånsk Maffia m fl band på Salongen och The Tivoli.

SkånskMaffia


På bilden från vänster: Carina Tegne´r, Björn O. Anderberg samt från Skånsk Maffia Miko Wallden & Peter Sundberg samt Martin Freij från Den Nya Kulturen


Sponsorer

Odd Fellow logen nr 32 Fraternitas samt Odd Fellows Storlogen Stockholm har den 16 okt. 2013 överlämnat en generös gåva på vardera 10,000:- till Hemlösas Hus.


maxi_miniICA Maxis kunder hjälper hemlösa

Två glada företrädare för ICA Maxi i Råå och Helsingborg kunde på onsdagen överräcka drygt 40.000 kr till en ännu gladare Björn Anderberg ordförande för Frihamnen/Hemlösas Hus. Läs mer..

07 Mars, 2012


Vill du att ditt organisations/företagslogo ska visas här på Frihamnen - Hemlösas Hus hemsida?
Var vänlig och ta kontakt med oss via mejl: info@hemlosashus.se